Aanmelden

Voor wie?

Voor wie?

Bij het verhuren van zonnepanelen maken we onderscheid tussen eengezinswoningen en appartementen. Hieronder leggen we uit wat de verschillen zijn.

Eengezinswoningen

Alle huurders van een eengezinswoningen kunnen een aanvraag doen om zonnepanelen te huren. Bij een aanvraag kijken we eerst naar de ruimte op het dak. Passen er wel panelen op en zo ja, hoeveel? Staat er ook een grote boom voor het huis die schaduw werpt?

Ook is het van belang om te weten of er binnenkort werkzaamheden aan uw woning en/of dak worden uitgevoerd. We zoeken dit allemaal uit vanuit ons kantoor in Amsterdam-Noord. Wanneer uw dak geschikt is, laten we u dit weten. Vervolgens kijken we naar uw energieverbruik en maken we een gratis Persoonlijk Adviesrapport. U bepaalt vervolgens of u dit interessant vindt of niet. Wanneer uw dak niet geschikt is laten we u dit ook weten.

Het kan ook zijn dat u post van ons krijgt zonder dat u zich zelf heeft aangemeld. In dat geval hebben we uw dak al bekeken en kunt u er vanuit gaan dat het geschikt is voor zonnepanelen. Toch maken we ook dan nog een Persoonlijk Adviesrapport op basis van uw energieverbruik.

Appartementen

Bij appartementen leggen we zonnepanelen altijd per woongebouw aan. Dat betekent dat wij een woongebouw selecteren en alle bewoners in dat gebouw een identiek aanbod doen voor het huren van een bepaald aantal zonnepanelen. In dat geval ontvangt u post van ons met een aanbod. Wanneer er genoeg deelnemers zijn binnen het woongebouw leggen we de zonnepanelen op het dak. Ook hier kijken we natuurlijk wel naar uw elektraverbruik.

Heeft u nog geen aanbod ontvangen? Ook dan kunt u een aanvraag doen. We kunnen uw aanvraag alleen niet direct in behandeling nemen. We kijken in dat geval wel of uw woongebouw op de planning staat. Is dat niet het geval, dan kijken we of het gebouw geschikt is en of we er in de toekomst wellicht toch zonnepanelen kunnen plaatsen voor u en uw buren.

Nog meer weten? Klik dan op een button voor meer informatie. 

Heeft u via Woningnet een woning van Stadgenoot op het oog of bent u net verhuisd naar een woning van Stadgenoot met zonnepanelen?
Op deze pagina leest u alles dat u moet weten.