Aanmelden

Zo werkt het!

Zo werkt het!

Zonnepanelen voor huurders van eengezinswoningen

Heeft u een aanbod ontvangen van Zongenoot? Dan is uw woning geselecteerd voor zonnepanelen. Dat betekent dat uw dak geschikt is voor zonnepanelen. Heeft u geen post van ons ontvangen? Dan moeten we dit dakonderzoek nog uitvoeren. Voor beide situaties geldt dat u eerst een (gratis) Persoonlijk Advies kunt aanvragen via de oranje button rechtsboven in deze pagina.

Zo werken zonnepanelen:

  1. Wij plaatsen de zonnepanelen op uw dak. Zonnepanelen zetten het licht van de zon om in elektriciteit.
  2. Via een kabel komt de zonnestroom uw meterkast binnen.
  3. Bent u thuis op het moment dat de zon schijnt? Dan gebruikt u automatisch zonnestroom.
  4. Gebruikt u op dat moment even geen stroom? Dan vloeit deze via uw meter naar het elektriciteitsnet. Wanneer u thuis komt krijgt u deze stroom alsnog van uw energieleverancier.

Het voordeel van huren: geen gedoe

Zongenoot koopt de zonnepanelen en installeert ze op uw woning. Ook het onderhoud van het systeem is onze verantwoordelijkheid. U heeft hier dus geen omkijken naar. Als uw zonnepanelen het niet doen, dan zien wij dit direct en lossen we de storing op.

U beslist zelf

U kunt zelf beslissen of u gebruik wilt maken van ons aanbod om zonnepanelen te huren. Bij twijfel adviseren we u met ons te bellen. Wij rekenen graag voor u uit of het zin heeft om mee te doen. Wilt u niet meedoen? Dan hoeft u niets te doen.

Een Persoonlijk Advies

Wij maken voor iedere geïnteresseerde een Persoonlijk Advies. Dit is gratis en vrijblijvend. U zit nergens aan vast. In dit advies tekenen we het aantal zonnepanelen in dat op uw dak past, we berekenen de kosten én uw verwachte besparing op basis van uw jaarlijkse stroomverbruik.

Garantie: altijd de laagste prijs

De stroom van de zonnepanelen is én blijft altijd goedkoper dan de gemiddelde prijs voor stroom van de drie grootste energieleveranciers. Zakt deze onder de kWh-prijs van uw zonnestroom? Dan zakken wij mee. Deze garantie krijgt u zwart op wit. Zo weet u zeker dat u nooit te veel betaalt.

Kosten & incasso

Het bedrag dat u maandelijks aan Zongenoot betaalt is afhankelijk van het aantal zonnepanelen. In het Persoonlijk Advies leest u wat de kosten per maand zijn. Het maandbedrag wordt via een automatische incasso van uw rekening afgeschreven.

Wij doen niets zonder uw akkoord

Nadat u zich heeft aangemeld plannen wij altijd een schouwbezoek met u in. Wij komen dan bij u langs en spreken de installatie met u door. Ook bekijken we de plek van de omvormer en het kabeltraject met u. Pas wanneer u akkoord geeft gaan wij over tot installatie.

Garantie: altijd de beloofde opbrengst

U krijgt altijd de stroom die wij beloven. U heeft dus een opbrengstgarantie. Ook deze staat zwart op wit in de overeenkomst die u met ons tekent. Levert het systeem niet de stroom die wij beloven? Dan compenseren wij het verschil en/of verlagen wij het huurbedrag van de zonnepanelen.

Heeft u een aanbod ontvangen?

Dan hebben wij al naar uw dak gekeken. Uw dak is in dat geval geschikt voor de minimale hoeveelheid van 4 zonnepanelen. Afhankelijk van uw energieverbruik en een nadere studie van uw dak kijken wij wat voor u het beste aantal panelen is.

De installatie

Heeft u interesse? Laat ons dit dan weten via deze website. U ontvangt dan binnen enkele werkdagen een antwoord, al dan niet met een Persoonlijk Advies. U kunt uiteraard ook mailen naar info@zongenoot.nl of bellen naar 020 - 723 92 94.

Onze zonpartner:
De Zoncorporatie

Onze zonpartner:
De Zoncorporatie

Ik doe mee! Ik heb nog een vraag